Wie ben ik

Als geen ander weet ik hoe het is om altijd ‘aan’ te staan. Om mee te doen aan de ratrace die vanuit je omgeving of vanuit de maatschappij ‘normaal’ wordt geacht, omdat ‘iedereen het zo doet’. Om eerst je hele to do lijst af te werken, voordat je jezelf eindelijk een moment van hoognodige ontspanning gunt. Om je hele weekend bomvol te plannen met sociale afspraken, terwijl je eigenlijk tijd nodig hebt om op te laden. Om vage fysieke klachten te hebben, een kort lontje en weinig energie. Wat mijn brein en lichaam daadwerkelijk nodig hadden, wist ik niet. Dus ging ik maar door.

Ik leefde het perfecte plaatje. Na mijn studie Rechten werkte ik in de juridische wereld en op alle aspecten ging het me voor de wind. Althans, zo leek het. Want ik voelde me niet gelukkig en ik had altijd vage, chronische klachten. Ik probeerde van alles om erachter te komen wat de oorzaak was van die klachten en dat gevoel, maar niets leek echt te werken. In 2020 kreeg ik een burn-out en dat heeft mijn hele leven op zijn kop gezet. Ik wist direct dat ik mijn leven mocht gaan aanpassen. Het begon met kleine dingen, zoals minder uren werken en geen overvolle weekenden meer. Daarna volgden grote, levensveranderende keuzes.

Ik weet nu dat ik jaren vluchtte voor hetgeen mijn lichaam en brein mij probeerden te vertellen. Ik wilde het niet voelen, dus zocht ik afleiding in voeding of in nieuwe dingen aanpakken. Mijn gedrag werd aangestuurd door overtuigingen die niet langer dienend voor mij waren. Mezelf niet op de eerste plaats zetten, de angst om niet goed genoeg te zijn en hard werken om iets te bereiken zijn daar voorbeelden van.

Dankzij verschillende opleidingen en trainingen heb ik geleerd wat mijn brein en lichaam echt nodig hebben en hoe ik oude patronen en beperkende overtuigingen kan herprogrammeren. Ook ervaar ik nu hoe het is om vol vertrouwen en positiviteit in het leven te staan. Na een periode van járen kan ik eindelijk zeggen dat ik dagelijks veel energie heb, een goede werk- en privébalans heb, me fit en gezond voel en dat ik lekker in mijn vel zit. En daar kan ik jou ook mee helpen! Als Brain Balance coach help ik jou om jouw brein (terug) in balans te brengen, een nieuwe lifestyle en mindset te ontwikkelen en met jouw overtuigingen en patronen aan de slag te gaan. Kennis uit andere opleidingen en mijn eigen ervaringen neem ik daarin mee.

line
image

Opleidingen

  • Brain Balance level 1 en level 2 bij Brain Balance Opleidingen;
  • Brain Balance Boost Burn-Out bij Brain Balance Opleidingen;
  • Brain Balance Boost Vitaminen, Mineralen & Supplementen bij Brain Balance Opleidingen;
  • Orthomoleculaire Voeding bij Civas;
  • Mindsettraining bij Lorraine Vesterink;
  • Wandelcoach (in opleiding) bij Civas.