Wat doe ik nog meer?

X-core instructor

X-core staat voor extreme core training en is een effectieve en energieke groepsles. Deze full body workout van 45 minuten traint jouw core op een inspirerende muziekmix met behulp van een XCO-trainer, waardoor je jouw spieren versterkt en calorieën verbrandt. De XCO-trainer is een aluminium buis die gevuld is met grit. Dit grit moet van kant naar kant bewegen, waardoor het zogenoemde ‘reactive impact’ ontstaat. Deze groepsles is geschikt voor een zeer brede doelgroep. Ben jij een sportschoolhouder en mogelijk geïnteresseerd om de groepsles X-core aan te bieden? Neem dan gerust contact met mij op! Kijk ook eens op de website.

line
image

Hondenuitlaatdienst

Ik ben graag buiten in de natuur én gek op dieren. Als kind ben ik opgegroeid met honden en ik sluit niet uit dat er in de toekomst één komt. Regelmatig maak ik lange wandelingen en ik neem graag eens een hond mee. Heb jij een hond en ben je (incidenteel) een keer niet in de gelegenheid om te gaan wandelen, omdat je bijvoorbeeld de hele dag weg bent? Neem dan gerust contact met mij op.

line
image

Barista

Als barista in het Koffiehuys te Nes maak ik met liefde de lekkerste koffies voor jou! Geniet van een smaakvolle kop koffie, gemaakt van eigen gebrande bonen, bereid met vakmanschap en passie.