Aanbod

Wil jij graag aan jezelf werken? Wil je jouw mentale weerbaarheid, wendbaarheid en flexibiliteit vergroten? Wil jij leren omgaan met stress, meer rust, je grenzen duidelijker kunnen aangeven, meer zelfvertrouwen, assertief zijn, een betere privé/werkbalans, leren omgaan met je gedachten, je bewustzijn vergroten? Dan is een Brain Balance consult iets voor jou. Ik ga graag met jou aan de slag om de balans voor en met jou te herstellen. We kijken naar jouw onderbewuste processen en gaan daarmee aan de slag, om zo een gelukkiger en gezonder mens te zijn.

Herken jij één van deze punten?

 • Je hebt alles goed voor elkaar, maar je hebt toch het gevoel dat er iets mist.
 • Je hebt het gevoel dat je veel ballen in de lucht moet houden en dat dit ten koste gaat van jezelf.
 • Je bent onzeker en hebt weinig zelfvertrouwen.
 • Je doet je best maar kunt het moeilijk volhouden.
 • Je vindt het lastig om je grenzen aan te geven. 
 • Je staat constant aan en je vindt het lastig om te ontspannen.

 

 • Je voelt je vaak vermoeid, gejaagd en prikkelbaar.
 • Je hebt vage, lichamelijke klachten, een overprikkeld brein of chronische stress.
 • Je verlangt naar meer rust en balans in je leven.
 • Je bent op zoek naar je passie en jouw drijfveren.
 • Je wilt graag grip krijgen op je brein en processen.
 • Je hebt al van alles geprobeerd, maar je blijft tegen dezelfde problemen of fysieke klachten aan lopen.
line
image

Herken jij één van bovenstaande punten?

Laten we dan samen aan de slag gaan in een Brain Balance coaching. Tijdens een consult brengen we in kaart waar je tegenaan loopt en vervolgens kijken we samen naar jouw leefstijl aan de hand van de 7 pijlers. We gaan op zoek naar de oorsprong van het probleem, zodat we het bij de wortel kunnen aanpakken en niet slechts aan symptoombestrijding doen. Welk patroon en welke programmering zit er achter en in welke mate heb je daar last van? We gaan diepgewortelde patronen en gewoonten doorbreken en we gaan jouw brein herprogrammeren.

Ervaar jij momenteel weinig of geen klachten maar ben je geïnteresseerd in je onderbewustzijn en wil je graag meer leren over hoe jouw brein geprogrammeerd is? Ook dan is Brain Balance Coaching ontzettend waardevol. De kennis en inzichten die je opdoet voor jezelf blijven jou je hele leven bij en zullen jou én je omgeving ondersteunen wanneer het nodig is.

 

 

 

Wat krijg je?

Voorafgaand aan het eerste consult ontvang je een online intakeformulier met vragen die onder andere gericht zijn op de 7 pijlers van Brain Balance. Deze vul je voorafgaand aan het gesprek in en stuur je naar mij.

Een gesprek van 60 minuten, op locatie (ntb) of online, waarin we samen jouw intakeformulier bespreken. We gaan aan de slag met jouw Brain Balance en je krijgt opdrachten en tips aangereikt om stap voor stap Brain Balance te integreren in jouw leven.

Na afloop van ieder consult ontvang je een kort verslag en een op maat gemaakt behandelplan inclusief een supplementenadvies.


Het tarief voor een consult bedraagt € 100,- inclusief BTW voor particulieren. Voor ondernemers bedraagt het tarief voor een consult € 100,- exclusief BTW.